Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Over de productgroep Parachutespringen

Hier vind je alle tandemsprongen met instructeur. Dit zijn parachute sprongen waarbij je eerst een vrije val maakt vanaf een hoogte van 3 of 4 kilometer. Als je ongeveer een kilometer van de grond bent gaat de parachute open en zweef je rustig verder naar beneden. Je springt altijd in een duosprong samen met een ervaren instructeur, ook wel: tandemmaster.

Parachutespringen of valschermspringen is een geweldige ervaring, voor veel mensen zelfs het gaafste dat ze ooit hebben meegemaakt. Ervaring is niet nodig, de tandemmaster doet al het werk voor je. Ook een medische keuring is niet nodig. Stap in en ga vooral genieten. Van het uitzicht, het gevoel van vrijheid en de geweldige adrenalinekick. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste locatie om je sprong te maken!

Belevenissen vergelijken

De prijzen van de belevenissen kunnen verschillen. Dit geldt ook voor extra opties en limieten, zoals voor leeftijd, gewicht en lengte. Klik op een belevenis om alles over de locatie en het arrangement te lezen. Of klik op Vergelijk locaties om de verschillen overzichtelijk in een tabel te zien.

Wat is het dichtste bij?

Als je op Toon afstanden klikt en je locatie met ons deelt, dan tonen we je ook de afstanden. Zo kan je zien wat het dichtste bij is voor je: Breda, Zeeland, Texel, Ameland of Spa.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?