Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Over de productgroep Drone vliegles

De dronecursussen zijn bedoeld voor iedereen die graag zekerder gaat vliegen met zijn of haar drone. In één drone vliegles leer je alles wat nodig is om veilig te vliegen. Zo leer je wat je kunt doen in noodsituaties. Bijvoorbeeld als je de drone even niet meer ziet of als de verbinding met de controller verbroken is. Je leert ook over het vliegen in verschillende weersomstandigheden. Ook leer je hoe je ongelukken en schade kan voorkomen door een goede vluchtvoorbereiding.

Bij deze dronelessen ga je vliegen met een dubbele besturing. De instructeur kan dus altijd ingrijpen als er iets misgaat. Je leert handige oefeningen om je behendigheid te trainen.

Ook bereiden de dronelessen je voor op het halen van je A1/A3 certificaat en de uitbreiding voor A2. Na het volgen van zo'n droneles vlieg je door de opleiding heen en voor je het weet ben jij een professionele dronevlieger. Zo hoef je niet bang te zijn voor ongelukken en boetes.

Belevenissen vergelijken

De prijzen van de belevenissen kunnen verschillen. Dit geldt ook voor extra opties en limieten, zoals voor leeftijd, gewicht en lengte. Klik op een belevenis om alles over de locatie en het arrangement te lezen. Of klik op Vergelijk locaties om de verschillen overzichtelijk in een tabel te zien.

Wat is het dichtste bij?

Als je op Toon afstanden klikt en je locatie met ons deelt, dan tonen we je ook de afstanden. Zo kan je zien wat het dichtste bij is voor je: Almere, Leiden of Oss.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?