Over de productgroep Cessna vliegles

Om het uitzoeken van een vliegles gemakkelijker te maken hebben we vergelijkbare vlieglessen bij elkaar gezet. Hierboven zie je alle vlieglessen waarbij je passagiers mee kan nemen. Meestal wordt er gevlogen met een Cessna 172. Sommige locaties (vliegscholen en vliegclubs) hebben geen toestel van dit type. Als ze wel een ander vliegtuig hebben waarin passagiers mee kunnen bij een vliegles dan vermelden we die toch hier. Waarschijnlijk sluit de vliegles dan toch aan bij wat je graag wil gaan doen.

Belevenissen vergelijken

De prijzen van de belevenissen kunnen verschillen. Dit geldt ook voor extra opties en limieten, zoals voor leeftijd, gewicht en lengte. Klik op een belevenis om alles over de locatie en het arrangement te lezen. Of klik op Vergelijk locaties om de verschillen overzichtelijk in een tabel te zien.

Wat is het dichtste bij?

Als je op Toon afstanden klikt en je locatie met ons deelt, dan tonen we je ook de afstanden. Zo kan je zien wat het dichtste bij is voor je: Lelystad, Teuge, Breda, Den Helder of Aken.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?