Basis vliegles

Vliegles zonder passagiers. Vlieg met een instructeur in een tweepersoons toestel.

Vergelijk locaties

Over de productgroep Basis vliegles

Om het uitzoeken van een vliegles gemakkelijker te maken hebben we vergelijkbare vlieglessen bij elkaar gezet. Hierboven zie je alle vlieglessen waarbij je geen passagiers mee kan nemen. Deze vlieglessen worden in allerlei verschillende soorten vliegtuigen gevlogen. De toestellen vallen in de ultralight categorie of lichtere vliegtuigen in de klasse van eenmotorige vliegtuigen. Wat ze gemeen hebben is dat het allemaal tweepersoons toestellen zijn. Naast de instructeur en de leerling kan er dus verder niemand mee. Ervaring heb je trouwens ook niet nodig voor al deze vlieglessen, iedereen kan deelnemen.

De toestellen en locaties die je hierboven ziet zijn voor een gewone vliegles. Mocht je iets speciaals willen, zoals aerobatics (stuntvliegen) of in een elektrisch vliegtuig, zoek dan even vanaf de voorpagina. Deze staan hier niet genoemd. We helpen je graag met het uitzoeken van je vliegles!

Belevenissen vergelijken

De prijzen van de belevenissen kunnen verschillen. Dit geldt ook voor extra opties en limieten, zoals voor leeftijd, gewicht en lengte. Klik op een belevenis om alles over de locatie en het arrangement te lezen. Of klik op Vergelijk locaties om de verschillen overzichtelijk in een tabel te zien.

Wat is het dichtste bij?

Als je op Toon afstanden klikt en je locatie met ons deelt, dan tonen we je ook de afstanden. Zo kan je zien wat het dichtste bij is voor je: Lelystad, Breda, Den Helder, Middenmeer, Aken, Stadtlohn, Nordhorn-Lingen, Tenerife, Gran Canaria, Málaga of Madrid.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?