Over de productgroep Full motion vliegsimulator

In deze productgroep vindt je alle full motion vliegsimulatoren. We noemen ze ook wel flight simulators of vluchtsimulatoren. Dit zijn professionele vliegsimulatoren die ook gebruikt worden voor de training van piloten. Als je in een full motion vliegsimulator vliegt dan beweegt de cabine waarin je zit mee met de stuurbewegingen. Dit maakt het vliegen in een full motion simulator een stuk realistischer dan in een niet full motion (statische) simulator.

De simulatoren die je hierboven ziet zijn allemaal van grotere passagierstoestellen, zoals de Boeing 737 en Airbus A320. Deze vliegtuigen brengen je vaak naar je vakantiebestemmingen binnen Europa.

Naast de Boeing 737 en Airbus A320 bieden we ook simulatoren aan voor kleinere toestellen zoals de Cessna. Die staat niet in dit lijstje vermeld, zoek even vanaf de voorpagina of gebruik de zoekfunctie als je zo'n simulator zoekt.

Alle simulatoren die je op onze site vindt zijn professionele machines, vandaar dat er een minimum leeftijd is. Ervaring is niet nodig. Ook zijn er geen limieten aan gewicht of lengte. Kortom, iedereen kan komen vliegen en zich piloot voor een dag voelen.

Belevenissen vergelijken

De prijzen van de belevenissen kunnen verschillen. Dit geldt ook voor extra opties en limieten, zoals voor leeftijd, gewicht en lengte. Klik op een belevenis om alles over de locatie en het arrangement te lezen. Of klik op Vergelijk locaties om de verschillen overzichtelijk in een tabel te zien.

Wat is het dichtste bij?

Als je op Toon afstanden klikt en je locatie met ons deelt, dan tonen we je ook de afstanden. Zo kan je zien wat het dichtste bij is voor je: Lelystad of Oostende.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?