Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Cessna vliegles Lelystad
Blackshape vliegles
Basis vliegles Lelystad
Cadeaubon met bedrag
Toevoegen
Prijs € 170 20 minuten € 175 20 minuten € 115 20 minuten € 20 20 euro
Locatie
  • Lelystad
  • Lelystad
  • Lelystad
Categorie Vlieglessen Vlieglessen Vlieglessen Vlieglessen
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands Français English Deutsch
Personen 1 - 3 1 1 1 - 12
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 14 jaar 14 jaar 14 jaar 8 jaar
Min. lengte 1,45 m 1,45 m 1,45 m -
Max. lengte 2,05 m 1,95 m 1,95 m -
Max. gewicht 240 kg 95 kg 100 kg -
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Cessna vliegles Lelystad, Blackshape vliegles, Basis vliegles Lelystad en Cadeaubon met bedrag. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Cadeaubon met bedrag voor een bedrag van € 20.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Cessna vliegles Lelystad, Blackshape vliegles en Basis vliegles Lelystad. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Cessna vliegles Lelystad, Blackshape vliegles en Basis vliegles Lelystad, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Blackshape vliegles, namelijk 95 kg. Er is geen maximaal gewicht voor Cadeaubon met bedrag.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Blackshape vliegles en Basis vliegles Lelystad, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. Er is geen maximale lengte voor Cadeaubon met bedrag.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Cessna vliegles Lelystad, Blackshape vliegles, Basis vliegles Lelystad en Cadeaubon met bedrag is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?