Over de productgroep Meerdaagse zweefcursus

Als je een hele opleiding zweefvliegen wil gaan volgen, dan is een meerdaagse cursus heel geschikt. Je hoeft dan nog niet meteen lid te worden van een zweefvliegclub. Bij een meerdaagse cursus ga je verdeeld over meerdere dagen zweefvlieglessen volgen met een instructeur. Je leert de basis van het zweefvliegen. Alle uren die je maakt tellen ook al mee voor je brevet.

Deze meerdaagse cursussen zijn een prettige manier om te ontdekken of je de opleiding leuk genoeg vindt om het vol te gaan houden. Want dat je zweefvliegen leuk vindt dat weet je waarschijnlijk al. Maar om een opleiding met succes af te ronden is aardig wat doorzettingsvermogen nodig.

De beschikbaarheid is afhankelijk van de zweefvliegclub waar je de cursus gaat volgen. Ook het aantal dagen per pakket kan wisselen. Hierboven zie je alle verschillende mogelijkheden per locatie. Let wel, dit zijn echte zweefvlieglessen. Als je op zoek bent naar meevliegen, zonder les te nemen, ga dan even naar onze voorpagina en klik daar op zweefvliegen voor de meevlieg arrangementen.

Als je hulp nodig hebt met uitzoeken, laat het ons even weten. We helpen we je graag verder!

Belevenissen vergelijken

De prijzen van de belevenissen kunnen verschillen. Dit geldt ook voor extra opties en limieten, zoals voor leeftijd, gewicht en lengte. Klik op een belevenis om alles over de locatie en het arrangement te lezen. Of klik op Vergelijk locaties om de verschillen overzichtelijk in een tabel te zien.

Wat is het dichtste bij?

Als je op Toon afstanden klikt en je locatie met ons deelt, dan tonen we je ook de afstanden. Zo kan je zien wat het dichtste bij is voor je: Terlet, Salland, Zeeland , Weelde of Saint-Florentin.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?