Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Over deze zoekopdracht

We hebben voor je gezocht naar vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen in een straal van vijftig kilometer rondom Roosendaal. Roosendaal zelf ligt in Noord-Brabant, Nederland en heeft ongeveer 77.700 inwoners.

In het zoekgebied vallen onder meer de plaatsen Rotterdam, Antwerpen, Tilburg, Breda, Dordrecht, Deurne, Roosendaal, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Sint-Niklaas, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Oosterhout, Borgerhout, Zwijndrecht, Waalwijk, Ridderkerk, Beveren, Merksem, Turnhout, Berchem, Wilrijk, Barendrecht en Lokeren. Dit zijn de vijf­en­twintig grootste plaatsen in de omgeving van Roosendaal, gesorteerd van meeste naar minste inwoners.

De grootste plaatsen uit dit rijtje die in Nederland liggen zijn Rotterdam, Tilburg, Breda, Dordrecht, Roosendaal, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Bergen op Zoom, Capelle a/d IJssel, Oosterhout, Zwijndrecht, Waalwijk, Ridderkerk en Barendrecht. De plaatsen Antwerpen, Deurne, Sint-Niklaas, Borgerhout, Beveren Waas, Merksem, Turnhout en Berchem liggen in België.

We hebben in totaal 7 vlieglessen, tandemsprongen en andere belevenissen kunnen vinden in het zoekgebied. Je vindt ze allemaal op deze pagina. De goedkoopste belevenis op deze pagina van de zoekresultaten is Zweefvliegen sleepstart voor een bedrag van € 69. De meest gekochte belevenis op deze pagina is Parachutespringen Breda.

Wil je meer zoekresultaten, kijk dan even bij het overzicht van alle Vlieglessen en parachutesprongen.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?