Wat kost Zweefvliegen in Salland?

De prijs voor Zweefvliegen in Salland is vanaf € 65. Deze prijs is voor 1 start. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoeveel starts wil je maken?

Het zweefvliegen is beschikbaar vanaf 1 start. De vlucht duurt ongeveer 10 minuten. Bestel meerdere starts wanneer je vaker of met meerdere mensen wil vliegen. De starts hoeven niet door dezelfde persoon gevlogen te worden, maar wel op dezelfde dag.

1 start € 65   Meest gekozen
2 starts € 125
3 starts € 189
4 starts € 235

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 12.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Het seizoen loopt van April t/m september. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 8 jaar. De deelnemer mag maximaal 2,00 m lang zijn. De deelnemer mag maximaal 100 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Het zweefvliegen is seizoensgebonden en heeft een beperkte capaciteit. Reserveer dus ruim van te voren, in ieder geval binnen 6 maanden na aanschaf van de bon
  • Bestel meerdere starts wanneer je meerdere keren of met meerdere personen wil vliegen. De starts hoeven niet door dezelfde persoon gevlogen te worden, maar wel op dezelfde dag
  • Er kan alleen gevlogen worden als er voldoende zicht is en het niet te hard waait
  • Bel op de dag van je vlucht de locatie of we veilig kunnen vliegen. Je ontvangt het nummer bij je reservering
  • Het toestel is voor twee personen, waarvan één onze piloot. Per vliegtuig kan er dus één iemand meevliegen
  • Deze belevenis is ook te volgen voor Engelstaligen
  • Honden zijn toegestaan op het veld, mits aangelijnd
  • Zie je nog geen beschikbaarheid voor volgend jaar? Dat komt omdat de beschikbare dagen altijd in het voorjaar vastgesteld worden. Meestal rond februari/maart

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Zweefvliegen in Salland? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?