Wat kost Full motion vliegsimulator in Lelystad?

De prijs voor Full motion vliegsimulator in Lelystad is vanaf € 119. Deze prijs is voor 30 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoe lang wil je vliegen?

Deze vliegles is beschikbaar vanaf 30 minuten, en voor 1 persoon. Wil je langer vliegen, kies dan een uitbreiding tot:

30 minuten € 119
45 minuten € 159
60 minuten € 199   Meest gekozen
90 minuten € 289
120 minuten € 399
180 minuten € 549

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Extra passagiers

Deze vliegles is op basis van 1 persoon. Wil je 1 of 2 passagiers meenemen in de simulator? Het is mogelijk om tijdens de vliegles te wisselen. Dit kost € 10 extra.

Weekendtoeslag

Wil je in het weekend of op een feestdag komen vliegen? De prijs hiervan is € 15.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Boeing 737 full motion simulator is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 8 jaar. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • De gekozen tijd is de tijd in de simulator. Het theoriegedeelte komt daar nog bij en duurt ongeveer 20 minuten
  • Naast de leerling kunnen er maximaal 2 personen mee in de simulator, tegen een kleine meerprijs. Er kan dan tijdens de vlucht van leerling-piloot geruild worden. Houd wel minimaal 20 minuten per leerling aan
  • Je mag zelf foto's maken of filmen. Let wel op dat de simulator kantelt en draait
  • Het volgen van deze vliegles kan vanaf 8 jaar, maar we adviseren minimaal 12 jaar. Daaronder is het vaak lastig om over het paneel te kijken en kan je moeite hebben met de complexiteit.
  • Deze les kan ook in het Engels worden gegeven
  • We bieden ook trainingen aan, bijvoorbeeld als voorbereiding op je grading. Kijk op Vliegsimulator.nl

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Full motion vliegsimulator in Lelystad? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?