Wat kost Paragliding in Almelo?

De prijs voor Paragliding in Almelo is vanaf € 85. Deze prijs is voor 1 start. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Aantal starts

Het paragliden is beschikbaar vanaf 1 start. Een vlucht duurt ongeveer 10 minuten. De starts hoeven niet allemaal door dezelfde persoon gemaakt te worden, wel op dezelfde dag.

1 start € 85   Meest gekozen
2 starts € 165
3 starts € 239

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Het seizoen loopt van Maart t/m oktober. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 8 jaar. De deelnemer mag maximaal 100 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Het paragliden is seizoensgebonden en heeft een zeer beperkte capaciteit. Reserveer dus ruim van te voren
  • Vliegen kan alleen bij goede weersomstandigheden: voldoende zicht, de wind niet te sterk en droog
  • Check op de dag van je vlucht of we veilig kunnen vliegen. Je ontvangt hiervoor na het reserveren een link
  • Deze belevenis kan ook in het Engels gevolgd worden
  • Voor het gebruik van het veld betaal je 2,50 per persoon. Dit betaal je rechtstreeks aan de eigenaar, gelieve dit contant mee te brengen

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Paragliding in Almelo? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?