Wat kost Parachutespringen in Zeeland?

De prijs voor Parachutespringen in Zeeland is vanaf € 209. Deze prijs is voor 1 persoon. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Aantal personen

Voor hoeveel personen wil je een tandemsprong bestellen? Je wordt (zoveel mogelijk) ingepland in hetzelfde vliegtuig.

1 persoon € 209   73% kiest dit
2 personen € 409
3 personen € 609
4 personen € 809
5 personen € 1.009
6 personen € 1.209
7 personen € 1.409
8 personen € 1.609

Filmopname

Gemaakt met een camera die gemonteerd is op de pols van de instructeur. Je ontvangt kort na je sprong een link om alle beelden te downloaden.

Video opname (1x) € 75
Video opname elke sprong € 75 per sprong

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Parachutespringen Zeeland is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 8 jaar. Er geldt een minimale lengte van 1,20 m. De deelnemer mag maximaal 105 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

 • Springen kan alleen bij goede weersomstandigheden: voldoende zicht, de wind niet te sterk en droog
 • Bel op de dag van je sprong de locatie of we kunnen springen. Je ontvangt het telefoonnummer bij je reservering
 • Afhankelijk van de weersomstandigheden en de drukte op het veld kunnen afgesproken tijden wat uitlopen
 • Het totale programma duurt ongeveer 2 uur
 • Op drie kilometer hoogte is het frisser dan op de grond. Je zit zo vol adrenaline dat je dit niet eens merkt
 • Deze belevenis is ook in het Engels te volgen
 • Er is geen maximumleeftijd, zo lang je redelijk goed ter been bent en aan de andere eisen voldoet kan tot ver voorbij de pensioenleeftijd nog springen
 • Voor de landing is het belangrijk dat je je knieën naar de borst kan optrekken
 • Parachutespringen tijdens de zwangerschap wordt afgeraden
 • Onder de 18 jaar is schriftelijke toestemming van één van de ouders nodig
 • Je kunt deze unieke belevenis ook laten filmen. Deze beelden worden gemaakt met een camera op de hand van de instructeur. De voorbereiding, de vlucht omhoog en de sprong worden vastgelegd. Je krijgt na afloop een link gemaild om de beelden te downloaden. Tijdens de voorbereiding op de grond en in het toestel kan de instructeur twee duo's filmen. In de lucht kan hij zich maar richten op één iemand.

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Parachutespringen in Zeeland? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?