Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Waarom deze vraag?

Als je telefonisch contact wil opnemen met ons dan vragen we altijd even waar het over gaat. We kunnen je dan het telefoonnummer laten zien van degene die je het beste kan helpen.

Onze productspecialisten kunnen je namelijk uitstekend helpen bij vragen over de verschillende vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen. Ze helpen je graag met het uitzoeken van het juiste arrangement.

Als je al gereserveerd hebt dan bel je met de locatie waar je gereserveerd hebt. Bijvoorbeeld als je praktische vragen hebt. Of wanneer je wil vragen of het weer goed genoeg is om te komen vliegen vandaag of morgen. Onze productspecialisten kunnen je daar niet mee helpen omdat de beslissing om wel of niet te gaan vliegen door elke locatie afzonderlijk genomen wordt.

Ook kunnen de openingstijden verschillen. Onze productspecialisten werken van maandag tot en met vrijdag, terwijl de meeste locaties dagelijks geopend zijn. Mocht je dus bijvoorbeeld niet kunnen vinden waar je moet zijn dan kunnen de collega's van de verschillende locaties je vaak sneller helpen.

Afhankelijk van het antwoord op je vraag hier krijg je het nummer van de productspecialisten te zien of kun je aan de hand van jouw bonnummer opzoeken op welke locatie je gereserveerd hebt en daarvan de gegevens zien.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?