Wat kost Elektrisch vliegen in Teuge?

De prijs voor Elektrisch vliegen in Teuge is vanaf € 265. Deze prijs is voor 40 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoe lang wil je vliegen?

Met 1 accu kan je 40 minuten vliegen. Wil je langer vliegen? Boek dan een dubbele vlucht. Maak een tussenlanding en vlieg nog een rondje op het andere toestel. Zo vlieg je 2x40 minuten.

40 minuten € 265   67% kiest dit
2 x 40 minuten € 530

Weekendtoeslag

Wil je in het weekend of op een feestdag vliegen? De extra kosten hiervoor bedragen € 15 per vlucht.

360° video-opname

Wil je een 360° video-opname van je vlucht hebben? Dat kan voor een kleine meerprijs (Alleen Teuge) Dit kost € 25 extra.

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? De prijs hiervan is € 11.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Elektrisch vliegen Teuge is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 14 jaar. Er geldt een minimale lengte van 1,45 m. De deelnemer mag maximaal 1,95 m lang zijn. De deelnemer mag maximaal 90 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Deze vliegles is met een tweepersoons toestel. Naast de leerling kunnen er dus geen passagiers meevliegen
  • Er wordt alleen gevlogen bij voldoende zicht en als het niet te hard waait, als het weer te slecht is dan proberen we je tijdig te bellen
  • Neem bij twijfel over het weer zelf even contact op met de locatie voordat je onze kant op rijdt. Het nummer vind je in de reserveringsbevestiging
  • Er is geen verwarming of airco aan boord, kleed je dus niet te koud in de winter of te warm in de zomer
  • Er is koffie en thee aanwezig. Voor uitgebreidere catering kan je terecht bij het restaurant op het vliegveld
  • De les kan ook in het Engels worden gegeven

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Elektrisch vliegen in Teuge? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?