Reviews Zweefvliegen sleepstart

4,8

van 5

10 reviews

4,8 van 5

10 reviews

5 sterren
8
4 sterren
2
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Tara
Nederland

· September 2023

In een woord, wauw! Wat een super toffe ervaring! Echt een aanrader voor iedereen om te doen. Wij hadden enorm geluk met het weer waardoor we een halfuur tot driekwartier per persoon in de lucht zaten. Hier heeft niemand invloed op, maar wij waren er erg gelukkig mee! Super fijne crew en lieve mensen.

  • Het team, de activiteit!
  • Nu we de smaak te pakken hebben willen we vaker gaan ;)!
Iris Koenders
Amersfoort

· Augustus 2023

Het was een super leuke ervaring, de mensen zorgen goed voor je en leggen veel uit. Veel geleerd die dag en super veel gezien, je zit comfortabel in stoeletjes of op de picnicbank.

  • Het was bijzonder om beide sleepstart en via het touw te zien.
  • Niks, super leuk!
M
Oosterhout

· Juni 2023

Super om te zweefvliegen. Erg gaaf! Deskundige zweefvliegpiloot

  • De ervaring zelf
  • Betere onthaal bij beginpunt. We konden ons nergens melden. Uiteindelijk door hulp van iemand naar de juiste locatie geholpen, anders hadden we de startbaan nooit gevonden
John
Nootdorp

· Juni 2023

Ik vond het super leuke ervaring.
Met een leuke piloot Piere .
Een mooie zweefvlucht gemaakt.

  • Ik kon ook eerder terecht dus hoefde niet lang te wachten
  • Geen
N.Baptist
Breda

· Juni 2023

Was such a great experience. And what luck we had that the weather was fantastic that day for flying. I will truly never forget this day. The instructors were all very kind, and informative. And it was amazing to witness their passion for the sport. I felt very safe in their care. I did threw up at the very end, as I became nauseous during the landing. But recovered immediately after.

J. Lambregts
Rotterdam

· Mei 2023

Super leuke vliegles aan mijn opa cadeau gegeven. Het was een hele bijzondere ervaring. Het personeel was heel attent en behulpzaam. De locatie was niet heel makkelijk te vinden, kan misschien iets beter aangegeven worden met een groter bord?

  • Personeel en behulpzaamheid
  • Vindbaarheid locatie
Peter Akkerman
Rhenen

· Augustus 2022

Waanzinnig gaaf, lekker ongedwongen en zeer hoog plezier gehalte.

  • De begeleiding maar vooral de vlucht en omgeving
  • Restauratie mogelijkheid. Maar niet absoluut noodzakelijk
Mark Kempers
Bemmel

· Augustus 2022

Geweldig

  • De start en landing waren spannend. Het weer was uitzonderlijk goed dus ik kon heel ver kijken. Plus de instructeurs en mensen waren ontzettend vriendelijk. Prima dagje
  • Ondanks het zitje en de parasol heb hé verders niks te eten of te drinken en ec's waren ook relatief ver weg.
Helma Ouborg
Zaltbommel

· Juli 2022

Zeer, zeer leuk!!

  • Heerlijk vliegen los van de grond en zonder motor. Fly like an Eagle…
  • Je moet wachten op het juiste moment ivm thermiek, dus zelf thee/koffie en brood meenemen is wel aan te raden.
Rutger Winters
Eindhoven

· Juli 2022

In één woord; Geweldig!
Helaas was er door weinig thermiek geen lange vlucht mogelijk maar daar kan niemand iets aan doen.
Instructeur Ton is ook een serieuze vlieger en symphatieke man.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?