Belevenis toevoegen

Voeg gratis jouw vliegbelevenis toe op Flyouts.com en Metar-Taf.com. Vul hieronder de gegevens in van jouw vliegschool of vliegclub en de belevenis. Als je nog geen account hebt op Flyouts.com dan maken we dat automatisch aan en krijg je het wachtwoord per e-mail toegestuurd.

Aanbieder

Vul hier de gegevens van jouw organisatie in. Als je al ingelogd bent, dan is alles al ingevuld.

Belevenis

Kies een categorie voor jouw belevenis. Valt jouw activiteit niet in een van deze categorieën, neem dan even contact met ons op via [email protected]
Vermeld ook de prijs die je wil krijgen voor de uitvoering van de belevenis. Flyouts.com zal hier een percentage bij rekenen voor de kosten van het verkopen en marketing van jouw belevenis.

KBAD - Barksdale Air Force Base (Bossier City)

Upload een afbeelding van jouw belevenis. Gebruik bij voorkeur een liggend formaat van ongeveer 16:9. Een foto gemaakt met een mobiele telefoon is prima. De foto moet minimaal 1000 pixels breed zijn om voldoende scherp te blijven. Het is niet toegestaan tekst of logo's toe te voegen aan de foto's.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?